Ημερολόγιο Αγώνων

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
2
3
4
7
8
9
10
11
12
13
Ημερομηνία : 13 Ιαν 2019
14
15
16
17
20
Ημερομηνία : 20 Ιαν 2019
21
22
23
24
25
26
27
Ημερομηνία : 27 Ιαν 2019
28
29
30
31

Εκδρομές - Εκδηλώσεις

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
28
29
30
31

Η Volton Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε. ενώνει τις δυνάμεις της με τον 9ο Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο και τους Παράλληλους Αγώνες

Κατηγορία
13. Επικαιρότητα: Διοργανώσεις
Ημερομηνία
11 Φεβ 2018 08:07

poseidon volton 18 gr
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μιας και οι δρομείς του Ποσειδωνίου Ημιμαραθωνίου και των παράλληλων αγώνων, χρειάζονται μπόλικη ενέργεια για να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους στις επτά διαφορετικές διαδρομές της διοργάνωσης, η οργανωτική επιτροπή συμπράττει φέτος για πρώτη φορά με την εταιρία Volton Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε. Η Volton που δραστηριοποιείται στον χώρο της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας, θα είναι υποστηρικτής των αγώνων, συνεισφέροντας στην επιτυχημένη πραγματοποίηση της φετινής ένατης χρονιάς τους την Κυριακή 22 Απριλίου.

Η Volton Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε., είναι μία Ελληνική Εταιρεία η οποία εισέρχεται δυναμικά στο χώρο της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελληνική αγορά. Προσφέροντας αξιόπιστες υπηρεσίες που εκπληρώνουν τις ολοένα αυξανόμενες ενεργειακές ανάγκες επιχειρήσεων και νοικοκυριών, φιλοδοξεί να γίνει μία από τις σημαντικότερες εταιρείες του κλάδου.  Ακόμα, διαθέτει, παράλληλα, βλέψεις για επέκταση μέσω της εμπορίας ενέργειας στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης.  

Βασικός στόχος της εταιρείας, ο οποίος και τη διαφοροποιεί από τις ανταγωνιστικές εταιρείες, είναι  η εισαγωγή μιας νέας «φιλοσοφίας» εξοικονόμησης η οποία αποσκοπεί στην αλλαγή της σχέσης του ελληνικού κοινού με το ηλεκτρικό ρεύμα. Στο πλαίσιο αυτό, πέραν της μείωσης, έως 12%,  στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος προσφέρει «έξυπνες» λύσεις και δώρα για εξοικονόμηση στην κατανάλωση.  Η εταιρεία προσφέρει, επιπλέον, 15% έκπτωση συνέπειας με την εμπρόθεσμη εξόφληση των λογαριασμών, καθώς και μία σειρά από οφέλη για τους καταναλωτές, όπως έκδοση ενιαίου μηνιαίου λογαριασμού για καλύτερο προγραμματισμό πληρωμής, ευέλικτους τρόπους πληρωμής των λογαριασμών και καμία δέσμευση συμβολαίου.

H νέα εταιρεία είναι μέλος ενός ισχυρού ομίλου με έντονη και φιλόδοξη δραστηριότητα στο χώρο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ), στήνοντας αιολικά πάρκα στην περιφέρεια.  Η εγκατεστημένη ισχύς σήμερα των πάρκων που ήδη λειτουργούν, αλλά και αυτών που είναι στη διαδικασία εγκατάστασης, φτάνει στα 19MW. Σύντομα δε, ξεκινά η εγκατάσταση ενός νέου πάρκου ισχύος 12MW με την λειτουργία του οποίου η συνολική ισχύς θα ανέβει στα 31MW. Τέλος, βρίσκονται σε διαδικασία αδειοδότησης εγκαταστάσεις επιπλέον ισχύος 63MW, οι οποίες εφόσον ενεργοποιηθούν θα δημιουργήσουν μία παραγωγική ικανότητα συνολική ισχύος 94MW, η οποία θα καταστήσει τον όμιλο ως έναν από τους μεγαλύτερους ενεργειακούς ομίλους ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην Ελλάδα.

Όραμα της Volton είναι να είναι πάντα δίπλα στους καταναλωτές, εκπληρώνοντας τις ενεργειακές ανάγκες του σπιτιού ή της επιχείρησής τους, αναπτύσσοντας μια μακροχρόνια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης, συνέπειας και επαγγελματισμού. Η αποστολή της εταιρίας, δεν περιορίζεται μόνο στο να διασφαλίζει οικονομικότερο ηλεκτρικό ρεύμα, αλλά και να κάνει την καθημερινότητα των πελατών της καλύτερη, μαθαίνοντάς τους πώς να καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια και πώς να εξοικονομούν χρήματα. Παράλληλα, στηρίζει και αναζητά την ποιότητα σε κάθε της παροχή, γι' αυτό όσον αφορά στην ποιότητα και την εύρυθμη λειτουργία της εταιρίας, έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με τρία διεθνή πρότυπα ISO. 

Θέτοντας ως προτεραιότητα τη βέλτιστη ποιότητα εξυπηρέτησης και τη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες και συνεργάτες της η Volton έχει αναπτύξει μια πληθώρα διαύλων επικοινωνίας και πρόσβασης (website, σύντομο τηλεφωνικό αριθμό με αστική χρέωση)  για την καλύτερη και άμεση επικοινωνία με τους πελάτες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες για τη Volton και τα προγράμματά της στην ιστοσελίδα της εταιρείας, http://volton.gr/ και να ενημερωθούν για τη διαδικασία αλλαγής προμηθευτή καλώντας στο 11300.

ΔΤ: 06-02-2018

Bρείτε μας στα socialmedia

FB 1     TWITTER 1    YOUTUBE 1     PIN 1     INSTAGRAM 1

poseidon volton 18 gr

 
 

Όλες οι ημερομηνίες

  • 11 Φεβ 2018 08:07

Αναζήτηση

Εγγραφή Newsletter

Σύνδεση Facebook

fb-1-un

'Ερευνα Αγοράς

ΔΕΥΤΕΡΟ

ΠΡΩΤΟ

Τα cookies επιτρέπουν μία σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα  http://trocaderoclub.gr