Ημερολόγιο Αγώνων

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
22
23
24

Εκδρομές - Εκδηλώσεις

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
2
3
4
5
6
7
9
10
11
15
16
17
18
19
22
23
24
25
26
28
29
30
31

Έλαμψαν για άλλη μια χρονιά οι βραβεύσεις του Τελμησσού

Κατηγορία
14. Επικαιρότητα: Σύλλογοι
Ημερομηνία
8 Ιαν 2018 16:25
Ιστοσελίδα

Ιδιαίτερες μοναδικές στιγμές στον φιλόξενο χώρο του Μουσείου Μαραθωνίου Δρόμου, έζησαν αθλητές μέλη και προσωπικότητες στην εκδήλωση βραβεύσεων του πρωτοπόρου συλλόγου Μαραθωνοδρόμων της περιοχής μας, του Τελμησσού. Σε μια καθαρά οικογενειακή ατμόσφαιρα της οικογένειας του Τελμησσου τιμήθηκαν μέλη και αθλητές του συλλόγου που συμμετείχαν στον δικό μας τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών καθώς και προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού του πολιτισμού και της Ιατρικής.

Τι πιο οικείο να βρίσκεσαι στο σπίτι όλων των Μαραθωνοδρόμων ανάμεσα σε ιστορικά πρόσωπα αλλά και σε ιστορικά κειμήλια μεγάλων αθλητών και προσωπικοτήτων του χώρου στο μοναδικό Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου! Με πάντα την καλή διάθεση και στήριξη του Δήμου Μαραθώνα και ιδιαίτερα της διεύθυνσης του χώρου. Ο Τελμησσός θα ήθελε να ευχαριστήσει εκ μέρους του ιστορικού μας Δήμου την Αντιδήμαρχο Μαραθωνος Κα Δήμητρα Λαμπαρού υπεύθυνη παιδείας - πολιτισμού & αθλητισμού, για την πολύτιμη στήριξη της στην ευρύτερη περιοχή,  καθώς και την υπεύθυνη του χώρου του Μουσείου Μαραθωνίου Δρόμου Κα Ειρήνη Σπανού για την πολύτιμη και μακροχρόνια προσφορά της στον ιδιαίτερο χώρο αυτό. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι και φορείς συλλόγων αθλητικών και πολιτιστικών τοπικοί και μη , αθλητές και προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού, καθώς και πρόεδροι και  δημοτικοί σύμβουλοι της περιοχής μας.Παράλληλα με τις βραβεύσεις των Μαραθωνοδρόμων και των ειδικών βραβεύσεων  πραγματοποιήθηκε  και η παράδοση  προσωπικών αναμνηστικών του αγαπητού σε όλους μας μέλος του Τελμησσού Στέλιου Πρασσά  στο Μουσείο, ως ο μεγαλύτερος ηλικιακά εν ενεργεία Μαραθωνοδρόμος στην Ελλάδα ετών 87! Εμείς όλοι  ευχόμαστε στον αγαπητό μας Στέλιο να τρέξει Μαραθώνιο όπως και ο ίδιος το είχε δηλώσει και στα 100 του!
Κλείνοντας την υπέροχη αυτή και ιδιαίτερη εκδήλωση θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους και όλες τους συναθλητές και συναθλήτριες καθώς και όσους και όσες τίμησαν με την παρουσία τους στην ξεχωριστή αυτή βραδιά. Ο Τελμησσός θα συνεχίσει δυνατά με την δική σας πάντα υποστήριξη και συμβολή  προσφέροντας  με αγάπη και όλο τον σεβασμό τις υπηρεσίες του στον αθλητισμό στον πολιτισμό καθώς και στην ευρύτερη κοινωνία μας που το έχει άμεση ανάγκη. Σας ευχαριστούμε που μας
τιμήσατε και μας τιμάτε πάντα !

Σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά με υγεία και κάθε ευτυχία στις οικογένειες σας.

                       Μετά τιμής το Δ.Σ.

 
 

Όλες οι ημερομηνίες

  • 8 Ιαν 2018 16:25

360 trocaderoclub


 

Αναζήτηση

Εγγραφή Newsletter

Σύνδεση Facebook

fb-1-un

'Ερευνα Αγοράς

ΔΕΥΤΕΡΟ

ΠΡΩΤΟ